Lifestyle

Så utrolig moro

July 4, 2014

Jeg ser lesertallene stiger i takt med mine dårlige oppdateringer, noe jeg absolutt ikke ønsker. Jeg trodde denne ferien skulle gi meg tid til å ta mange fine bilder, oppdatere dere flere ganger om dagen, og sove lenge hver morgen. Det skjer altså ikke…
– Jeg har så mye å dele med dere, og har flere mapper på dataen som venter på å se dagens lys, men jeg har ikke tid til å sette med ned for å skrive et relativt greit innlegg. Det må skikkelig skjerpings til, så nå må jeg meg selv i nakkeskinnet og make shit happen.

Dere som følger Ida Strandberg – Creative Artist på facebook, ser hvor tiden har gått. Sett bort i fra reunion, og to dager i Oslo har jeg laget vesker.
Ting må tas i riktig rekkefølge, så selv om jeg har lyst til å lansere hjemmesiden min, og planene fremover så må veskene lages først. Deretter må jeg til byen for å kjøpe knapper, of pønske ut en patent som gjør det til skulderveske også. Så bare hold ut liiiitt til, så skal jeg pøse på med masse inspirasjon og bilder. Enn så lenge oppdaterer jeg dere på hva jeg har gjort i dag <3

1
Som dere vet har Oda kjøpt en veske av meg som hun skal bruke i bryllupet i morgen. Det er så stas at jeg har ikke ord. Tusen hjertelig takk til alle dere som har kjøpt og hjulpet meg på veien, om det er totebag, papirveske eller kopp. Jeg er så glad at dere aner ikke.
_MG_4061
Oda klarte aldri å velge, så hun kjøpte like greit enda en. Vi klarte veldig godt å visualisere en kart-veske meg en lang svart kjole, spradenes rundt i Italia.
_MG_4069

_MG_4065
Dette kaller jeg sommerkos på høyt nivå.

    EnglishNorsk bokmål