Lifestyle

Shellac made at home

October 2, 2014

_MG_8151 copy

Kall meg sparsom sier jeg bare! Det koster meg i underkant av 250 kroner hver gang jeg maler på shellac, og når Sasha fortalte hun hadde kjøpt sitt eget kit til 600 kroner ble jeg oppmerksom. Som sagt så gjort, jeg gikk rett inn på ebay og i går kom babyen.

_MG_8161 copy
Det første jeg gjorde var å pusse de forferdelige neglene mine.

_MG_8167 copy
Deretter fjernet jeg og dyttet jeg neglebåndet mitt opp

_MG_8169 copy
_MG_8175 copy
_MG_8189 copy
Så tok jeg på et underlag, og la hendene mine under lampen i 10 sekunder

_MG_8191 copy
Deretter tok jeg på et lag med neglelakk. Valgte en svak farge siden jeg ikke er helt stødig enda, og tok dem under lampen i 2 minutter. Så enda et lag med nye 2 minutter.

Så enkelt var det faktisk, og jeg er helt hooked. De skal vare mellom to og tre uker, men mine er vel et lite unntak. Jeg gir dem en uke med denne kløna!


 
I just bought a shellac kit from ebay. Yesterday I tried it out for the first time. So so simple, and I LOVE it!
You just file your nails, and clean them properly. Apply a base coat and hold your fingers under the UV lamp for 10 seconds. Then apply a thin layer of your favourite colour, and hold them under the lamp for 2 minutes. Do this twice and you are ready, set, go!

    EnglishNorsk bokmål