Fashion

Short Hair don´t care

January 30, 2015

I dag passet det ypperlig med en forandring, så før klokken slo 9 satt jeg allerede benket i frisørstolen. Jeg ba de høgge av det som var stigt, og dette sitter jeg igjen med. Haha, kanskje litt overdrevet, men det var virkelig deilig å få det av.
Nå sitter jeg på det lille kontoret mitt, med en kopp te og The God Wife i bakgrunnen. Jeg har fått enda en jobb for Magnor Glassverk, og synes det er helt greit å jobbe sent på en fredagskveld. Howie spiller COD med Mike, og jeg venter fortsatt i spenning på middag. Fortsettelse følger…

Today was a good day for something new. So I went to the Rainbow Room and chopped my hair off. So happy with the results, and it looks so much shinier and healthier. A bit impulsive perhaps, but that’s my middle name .
At the moment, I am sitting in my little office working on a website for Magnor Glassverk. I have no issues working late on Fridays when it´s tasks like this 🙂

    EnglishNorsk bokmål