Glasgow Life with Rebel

The Arena Event

April 21, 2015

Da har beslutningen kommet, som ingen i nærheten trodde skulle skje. Rebel og jeg skal starte Arena Event førstkommende lørdag på Muirmill. Dette kunne jo ha vært en ny type ost for alt jeg vet, men det er altså sprang, cross country (også kalt feltritt) OG DRESSUR på èn og samme dag. Takk høyere makter for at dressuren er først, for etter sprang er det som å sitte på en kanon fyllt med raketter. Vetta pokker hvor den tassen får all energien sin fra, men så er han jo fullblods.

 IMG_8322.JPG
Så her sitter jeg da og pugger dressurprogram for første gang i livet. Verken han eller jeg har peiling på hva vi driver med, men jeg har bestemt meg for å ta det som trening. Hva er det verste som kan skje? (At jeg havner på sykehuset på brukken fot….??)

Nåvel, moro er det i allefall og jeg tar det svært lite seriøst. Altså jeg er seriøs men er ingen sur taper. For vi har ganske mye trening igjen før det meste sitter som det skal. For å være ærlig tror jeg han har godt av å være med på det meste. Han må også få stimulert sansene og vi kommer da til å være enda mer forberedt under neste event senere i sommer. I morgen skal vi på vår aller første sprangtrening og jeg holder på å daue.. Syns det er verre enn å konkurrere. Inne på banen er jeg så fokusert at jeg glemmer tid, rom og sted. På treningen derimot er jeg et vandrende kaos.. Akk, får trøste meg med at det er 10 år siden jeg gjorde dette sist…
Rebel_Equestrian_Muirmill_

Rebel_stevne_muirmill_Equestrian

Oft, I have just decided to compete next weekend at the Arena Event @ Muirmill. Gosh, neither me or Rebel has ever done dressage before so fingers crossed I can learn the program.. Arena event is dressage, cross country and show jumping all in one day, so basically the funniest day to take part in an event. I am very excited but we are so far behind training wise. Tomorrow I have a lesson at 7pm so we are a little bit more prepared. We also have to practise the transitions as they ARE a big problem for us. But hey – onwards and upwards X

    EnglishNorsk bokmål