Lifestyle

The journey home. Again.

June 15, 2014

1

Da var det på tide med hjemreise, og det er like vemodig hver gang. Jeg vet jeg ikke burde klage, men akkurat nå frister det lite å reise nordover. Jeg er glad i leiligheten våres, og selv om jeg ikke har hatt blomster på bordet de siste månedene, så er det ganske trivelig der. Så har det seg sånn da, at jeg må faktisk være utenfor døra et par ganger i ny og ned. Og selv om jeg trives veldig i jobben, og er veldig veldig glad for at jeg har en jobb, så sliter jeg med å forstå at folk faktisk frivillig vil bo i Glasgow. Denne uttalelsen kommer jeg til å angre på, for det er jo familier som bor der, og ikke enkeltindivider som forfatteren selv. Men hvem vil frivillig bo i en sånn regnfull by som kan gjøre selveste Crazy Frog deprimert? Nei, jeg skal og må holde ut, og det blir bedre når mandagen er over og det sniker seg litt solskinn gjennom gardinene. Det er bare veldig umotiverende å kjøpe en leilighet der, når jeg aller helst vil flytte langt langt vekk…

    EnglishNorsk bokmål