Life with Rebel Lifestyle Troon

The Scottish National

April 19, 2015

_MG_9718 copy

Gårsdagen var en dag som sklir rett inn i historiebøkene. Etter stallen bar det rett hjem for å dusje, skifte og gjøre et eller annet med hårmanken. Rettetangen ble rotet frem og sminken lagt i bilen. Jeg fikk med alt bortsett fra mascara – hey ho!
Så ble Kate og Sasha plukket opp og det bar videre til Ayr Racecourse. Jeg fikk nemlig billetter hele to dager før, noe som er et under. Solen sto høyt på himmelen, det var alt for varmt for jakke og fregnene ble enda mer synlig.

Yesterday was well spent at the Ayr Racecourse. I got last-minute tickets and had a day I´ll never forget. You always remember the day spring arrives. When it’s so warm you can´t wear a jacket and you feel the freckles popping out. Ah, yesterday was like that and we had such a great day.

@
Vi tippet litt og jeg valgte ekvipasje etter hvilken farge jockeyen hadde på jakken.
We did bet and I chose the rider out of the colours of his jacket. Fair much?

_MG_9722 copy
Vant gjorde jeg også. Flott jobba Cheltenian
And I won as well, well done Cheltenian.

_MG_9715 copy

_MG_9725 copy

_MG_9736 copy

_MG_9740 copy

Nydelig dag, ikke fullt så nydelig morgen. Jeg våknet med kvalme, bøtte siden av senga og håret på halv 12. Det morsommeste er at jeg trode jeg var klinkende edru på vei hjem helt til jeg la meg på puta. Så ble jeg sur på Howie fordi han ikke viste noen særlig interesse over all den skravla som kom ut av kjeften så seint på kvelden.

It was a brilliant day, brilliant weather, brilliant company. Not so brilliant morning though I have to say.. 😉

    EnglishNorsk bokmål