Lifestyle

Tilbake til Oslo

July 2, 2014

Og jeg elsker det! Tante er hjemme på Hokåsen, så leiligheten i Oslo står tom. Da ble det en vinn-vinn situasjon da jeg kan sove her mot at jeg vanner blomster og tar inn posten.


I går hadde jeg frisørtime, og alt av slitte tupper er borte. Ergo, -mye kortere hår. Men jeg vil heller ha tykt, kort hår enn slitt og langt. Så jeg gav frisøren frie tøyler og ble storfornøyd! Så nå har jeg fått sveis, og etterveksten er fjernet. Hadde jeg hatt ork skulle jeg fikset neglene mine og satt på vipper, men det får bli en annen gang.

Jeg traff skjønne Mari og Linda på Zara i går, og vi gikk til Amundsen bryggeri for å spise middag, se på fotball (!) og drikke litt prosecco. Det var så koselig å se dem igjen, og jeg har egentlig ikke snøring på når vi gikk derifra. Så ikke på klokken i løpet av hele kvelden, noe som er lettere når det er frafall med 3G på den engelske mobilen…
-I dag er det sol, jeg har på meg shorts, og skal treffe dem igjen til frokost. Nighthawk it is, og jeg gleder meg til appelsinjuice, mer skravling og bacon. Jeg lover å ta med kamera, så skal ta bilder av alt som skjer i løpet av dagen.
Screen shot 2014-07-02 at 07.59.44
Håper det er greit at jeg lånte bildet ditt Linda 😉

    EnglishNorsk bokmål