Lifestyle

Two Fat Ladies

November 28, 2014

_MG_2070 copy

Neida, neida. Det er vel ingen av oss som går under kategorien overvektig, men matvrak, dèt vil jeg gjerne skryte på meg. I går var jentene ute på vift igjen, og vi hadde heldigvis booket bord på en restaurant som het Two Fat Ladies. Vi fikk eget rom og servitør (som forøvrig tok kamera i egne hender) og koste oss der i 5 (!) timer. Restauranten er kjent for sjømat, og jeg tok motet til og bestilte meg sole. Altså, det kunne vært hva som helst egentlig for jeg har aldri hørt om det. Men fisk fikk jeg da, og den var hvit. Så da vet jeg det. Veldig god også, for de som måtte lure.
Vi fikk også en gedigen desserttallerken hvor vi kunne smake på alt de hadde. Jeg er jo en sucker for sukker, så den créme brûléen fikk seg en real omgang. Får nesten vann i munnen av å skrive om det.

_MG_2077 copy

_MG_2115 copy

1

_MG_2085 copy

_MG_2095 copy

_MG_2107 copy

Så tok vi taki hjem sånn typ alt for sent, og jeg la meg rolig siden av Howie. Som forøvrig ikke ville vite hvor kalde føtter jeg hadde, eller hvor mye vin jeg hadde drukket. Jeg tenkte at siden han skulle opp om et par timer, så lot jeg han være. Snill kjæreste der altså.


Ellers har fredagen blitt brukt på å vaske hele leiligheten fra topp til tå, noe jeg har valgt a kalle julevask. Da slipper jeg nemlig å vaske mer før jul.
Så nå er nesten bønnene sortert alfabetisk og fryseren defrostet. Jeg ble med ett mye lykkeligere. Finnes lite som slår en ren fryser ass.

    EnglishNorsk bokmål