Lifestyle

Uken begynner på en fredag

April 8, 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg går nå, for dem som ikke vet det, inn i en hundre prosent stilling. Dette blir på en prøveperiode i fire måneder, hvor jeg skal dedikere to dager i uken til nettsiden og forhåpentlig øke salget. Hvis jeg klarer det beholder jeg jobben ellers kan jeg gå ned til tre dager i uken. Altså, ikke noe press.. haha, jeg kjenner jeg blir helt svett bare av å snakke om det. Veldig morsomt prosjekt men det er første gangen man kan sjekke skillsa mine med tall.. Så for øyeblikket jobber jeg hver dag bortsett fra onsdag og lørdag, noe som ikke gjør meg noen verdens ting – helt til man får besøk fra noen hjemme eller har planer om å reise vekk i noen dager. Jeg fikk for eksempel ikke fri til å reise i et bryllup i Colchester nå i Mai, noe som er veldig synd, men igjen forståelig. Vi er kun 7 på arbeidsplassen så man får ikke ta ferie samtidig og jeg trekker det siste strået siden jeg er newbie. Men det som er annerledes nå er at det ikke irriterer meg så veldig, sammenlignet med mine tidligere jobber, hvor jeg nesten har blitt sint fordi jeg ikke fikk viljen min. Nå er det litt sånn ; jaja, det var synd men da får jeg i allefall passe på Mumford og Rebel. Er det meg eller har jeg tatt voksenlivet på strak arm etter 3 år i jobb? Ikke vet jeg, men dæven så rolig jeg er.

    EnglishNorsk bokmål