Lifestyle

Updated website & life

November 20, 2014

Screen Shot 2014-11-20 at 11.35.01

I have finally launched my new website / portfolio. This is a site where I share pictures and my latest work. Please have a look through and tell me what you think ( it would be so embarrassing if it has lots of spelling mistakes )
www.idastrandberg.com


I skrivende stund sitter jeg på jobb og funderer, analyserer og overkoker framtiden. Er det flere enn meg som får fnatt av å bli eldre? Selv om jeg hele tiden prøver å ikke tenke så mye på det, kjenner jeg stressfaktoren blir større og større. Jeg er 26 år, har en fantastisk kjæreste og har bosatt meg i Skottland. På ordentlig. Skottland er hjemmet mitt nå, og jeg føler meg rolig. Det er helt greit og jeg trives veldig godt. Noe som gjør ting mer komplisert på mange måter.
Betyr det at jeg skal bosette meg her? Betyr det at vi kjøper hus i stedenfor leilighet? Noe som igjen betyr at det er plass til barn. Bare det friker meg litt ut, og jeg kjenner svettetoktene komme. Tror jeg har nådd en liten midtlivskrise, hvor man ønsker å bli en ung mamma, men kjenner at man ikke er klar for det. Men for å være helt ærlig tror jeg at jeg Aldri kommer til å føle meg klar. Litt mer klar hadde vært positivt da, jeg klarer jo ikke ta vare på meg selv engang. Så det er et sted å begynne.
Vi har vel mer eller mindre bestemt oss for å kjøpe hus på landet. prikk prikk.
Syke saker, jeg vet, men jeg er oppvokst uten naboer og nærbutikk. Og uansett hvor gøy det er med nye klær, kino, restaurantbesøk og impulsivitet; – så er det ingenting som slår å ha en hund, hest og plen. Jeg vil gå ute barbeint og kjenne på gresset. Jeg vil åpne døren og la hunden løpe ut, og jeg vil ha en hest som jeg kan trene opp. Lukten av en stall, dyr og slått gress. DET er lykke for meg.

Så det blir en helomvending i livet våres. Jeg er ferdig med byen, ferdig med kø og ferdig med stress. Jeg har elsket det og hatet det, og er ferdig med det. Og akkurat nå føler jeg livet har falt mer på plass. At det er dette som er meg, det å være omringet av dyr. Jeg er jo tross alt barnebarnet til mormor, som helst vil ha ulv i hagen og kattene i senga.

Så ingen grunn til panikk (les: Mia) jeg har det ekstremt fint om dagen. Det har bare tatt litt tid å finne ut hva jeg virkelig drømmer om. Og selv om dette ikke tilhører teksten til en karrierekvinne, så får det stå til herren. Jeg er sliten av å være på facebook, av å oppdatere bloggen hver dag, sjekke om jeg har fått flere likes på instgram, flere følgere på pinterest og flere kontakter på LinkedIn. Jeg orker det ikke mer. Jeg vil oppdatere dere hjemme om hva jeg driver med, legger ut bilder så det får se, og skype med dere når som helst på døgnet. Fordi jeg VIL ikke fordi jeg MÅ. Så kjære alle, jeg har det veldig veldig fint om dagen. Jeg er nesten på gråten fordi jeg er så lettet.

    EnglishNorsk bokmål