Wedding

Ut av det blå og en ring rikere

May 1, 2017

Helgen i Dalkeith fortjener et eget innlegg, for maken til turbulente dager skal man lete lenge etter. Men da vi omsider kom oss hjem hadde vi litt over en time på å gjøre oss klare for en middag ute med Jacob og Lauren. Lauren sendte meg melding for noen dager sider og lurte på om vi hadde planer for lørdagskvelden. Jeg syns det passet helt ypperlig at de ble med ut (på noe som visstnok var litt mer personlig og privat enn det jeg trodde) og inviterte de begge med til Lochgreen. Jeg tvang til og med Howie til å ringe restauranten for å gjøre to bord til fire, og ba han si til Jacob at de i HVERTFALL ikke kom til å ødelegge noen date… Så da vi omsider var hjemme litt senere enn planlagt hoppet han rett i dusjen. Jeg lå strekt ut i ridetøy etter en lang kjøretur og så gjennom alle bildene og videoene på mobilen. Han sa innimellom at jeg burde kjappe meg så vi ikke fikk så dårlig tid og jeg hoppet i dusjen, men la meg rett ned etterpå fordi jeg var så sliten. Howie romsterte nede og kom opp med kjoler jeg kunne ha. Jeg så han hadde laget hjerter av telys på kjøkkent (og ba han TA BILDE AV DET) før jeg gikk opp for å sminke meg igjen. Jeg tror med hånden på hjertet han nesten gav opp der og da, men prøvde et tappert forsøk igjen.

“Du aner ikke hva Mumford har klart nå”, hørte jeg nedenfra. Jeg lukket øyene, rett før jeg skulle ta på meg mascara og bannet høyt. Hvis Mumford hadde dratt med en dau kråke inn i huset så klikker det for meg, tenkte jeg, mens jeg marsjerete ned, klar til å kjefte på han. Jeg rundet hjørnet inn på kjøkkenet, hvor Mumford hadde en lapp på halsbåndet. Jeg gråt momentant fordi jeg skjønte hva som skulle skje. Også gråt jeg enda litt mer når jeg leste lappen ♥

Det var veldig koselig, veldig uventet og jeg var veldig lykkelig.

Vi kommer til å gifte oss i Skottland, mest sannsynlig sensommeren neste år. Vi har noen lokaler i tankene men vil veldig gjerne se dem før vi bestemmer oss. Masse tanker har vi selvfølgelig men jeg har vært hjemme i Norge og Howie reiste akkurat til Barcelona på fotballturnerning. Vi får skynde oss langsomt tror jeg.

    EnglishNorsk bokmål