Lifestyle

Utendørssesongen er i gang

April 6, 2016

Annenhver tirsdag er det BS stevne på Muirmill og siden jeg fortsatt har feire tok jeg meg friheten til starte British Novice som tilsier en starthøyde på 90 cm. Hver høyde har et navn og går man opp til 1 meter heter det Discovery ect. Så teknisk sett startet jeg Lett D, men jeg lurer på om de er litt strengere på høyden i Norge? Her må kun èn rekk og èn oxer være 90 cm og de restende er som regel 95 cm og omhoppningen er alltid på 1. meter. Hadde klassen faktisk vært 90 cm ville jeg tatt til motet mye før, men jeg ville gjerne ha litt flere timer på baken før jeg faktisk syns det var morsomt og ikke skummelt – en fin, men viktig forskjell!

Så kan jeg jo skrive side opp og side ned om Rebel, men hvis jeg skal fatte meg i korthet så var han ikke seg selv i går. Ingen andre merket noe særlig forskjell, men hodet hans svingte i alle retninger og han var superhyper under oppvarmingen. Greit han er en liten villstyring men i går gikk det litt for langt. Han hoppet fabelaktig men var sterkere enn noen gang. Jeg slo meg til ro med at det var første gang vi hoppet utendørs og gikk inn ringen med litt falskt mot. Det endte med to bommer ned, noe som er litt irriterende, men jeg følte han hadde litt mer selvtillit og jeg syns faktisk det var en veldig morsom runde. Så får vi ta feilene til etterretning og jobbe litt mer målbevisst med sitsen min (!)

12969347_10156750632425464_1792456107_n copy

Nå skal sprangbittet byttes til vanlig trinse og dressprogrammet må sitte! På lørdag skal jeg ri med Neigh Bother, laget fra stallen, og da er det enda viktigere å ikke gjøre feil. Jeg skal prøve å holde dere oppdarert 🙂

    EnglishNorsk bokmål