Life with Rebel

Winter cup at Muirmill

October 16, 2015

I dag får vi besøk av noen av de fineste menneskene jeg kjenner, nemlig Howie sin mamma og pappa. De kjørte fra Colchester i dag tidlig og skal være her til neste uke. Jeg har tatt fri både mandag og tirsdag og ser på dette som en veldig liten ferie. Kanskje den siste før jul – som jeg forøvrig nekter å snakke om….

Vi (jeg) har ikke laget noen spesielle planer siden de har vært her før og sett det som er verdt å se. Jeg har siden jeg flyttet til Ayrshire hatt lyst til å se Arran, en øy like ved her. Øya var i sine tidligere dager okkupert av vikinger som har gitt ned kule norske navn som Fritjof. Neida, men det var det beste jeg kom på…

Én ting har jeg jo planlagt, men det vet de ikke enda. På søndag starter nemlig vinter cupen på stallen og hva passer bedre enn å ta meg seg svigers som publikum? Ikke sant.. Jeg har enda til gode å ri feilfritt i 85, noe som irriterer meg noe jævlig, for det er alltid snakk om den knøttliten feil i hver runde.. Så det er mitt neste mål, også kalt delmål. Når jeg har klart det ønsker jeg, innen finalen i April, ri 95cm komfortabelt. Altså, feilfritt hadde jo vært supert men jeg ønsker heller å ri med motet i behold.

_MG_0475

_MG_0474

    EnglishNorsk bokmål