Interior

Wish list : Interior

October 20, 2014

iiiii

Kalender

Ida
Copper chair // Cow Rug // 2015 Calendar

Even though I think we have a really nice apartment, there is always something on my little wish list. I would kill for a brown leather sofa, and think I would look p.e.r.f.e.c.t with the grey we already got. Put on a woolen blanket, have green plants everywhere and mix weird with weird.

Mye vil ha mer, er det ikke det dem sier. Jeg har alt jeg trenger, pluss litt til, men det er lov å drømme, sant? Akkurat nå drømmer jeg om dette. Et par kobberstoler, kuteppe, 2015 kalender i kobber (!) og selfvølgelig… En vakker brun skinnsofa. Øverst står nok skinnsofaen, helst i samme rom som den grå vi allerede har. Med ullpledd, masse blomster, russerdokkene mine og teppet dere ser ovenfor. Jeg har faktisk allerede laget en sparekonto for stolene, men det er jo alltid noe som er viktigere enn et par kobberstoler? Åh, nå kjenner jeg det er på tide å eie noe snart, så jeg kan male litt i det minste.

    EnglishNorsk bokmål